Default welcome msg!

Dealer worden

Verkoop van onze producten

Het merk Lasido Textiel wordt gekenmerkt door een brede collectie ondermode voor hem en haar, nachtmode, badmode, pyjama’s en altijd aanbod van vele diverse partij handel. Veelal bieden wij producten aan die zelf ontworpen en ontwikkeld zijn.

Daarnaast heeft Lasido Textiel concepten ontwikkeld waarin onze producten worden verkocht middels eigen groothandel direct aan wederverkopers, die de producten gemakkelijk en snel via deze website kunnen bestellen, zowel nationaal als internationaal. Klik hier om u in te schrijven zodat alle prijzen zichtbaar worden en u kunt beginnen met bestellen. Voor 12:00 uur besteld is morgen in huis in de Benelux tevens gratis verzending vanaf €250.

Dealer / agentschap worden


dealer worden

Lasido Textiel maakt op dit moment een gestage groei door. Door de bewuste keuze van verkooppunten kan Lasido haar concept verder waarborgen. Wij hechten daarom veel waarde aan de keuze voor nieuwe locaties van onze groothandelsklanten, zodat wij de kwaliteit van ons merk kunnen blijven garanderen. Dankzij deze ontwikkelingen is Lasido succesvol in Nederland en op de internationale markt.

Wij zijn op dit moment nog steeds op zoek naar nieuwe verkooppunten voor onze groothandel. Mocht u interesse hebben in onze groothandel dan kunt op contact opnemen met ons, hier.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een agentschap in een land buiten de Benelux, kunt u contact opnemen met ons via het contact pagina, hier.